Domov dogodki - 39. Slovenski knjižni sejem 2023 Glavni oder 2022 Do cilja in naprej – Za več samozavesti, karizme in vpliva

Do cilja in naprej – Za več samozavesti, karizme in vpliva

Brigita Langerholc nam bo skupaj z novinarjem Juretom Aleksičem opisala njen preskok od bolehne punčke do vrhunske športnice in zdaj coachinje z dragocenimi novimi znanji. Klemen Mihelič bo predstavil metodo Silva ultra mind, katera je na poti do cilja pomagala Brigiti in mnogim Slovencem.

Sodelujejo: Brigita Langerholc, Klemen Mihelič, Jure Aleksič

Moderira: Maša Tiselj (roj. 1990) zase pravi, da je kultivirana čarovnica, čeprav nihče ne ve, kaj točno to pomeni, še najmanj pa ona sama. Je pa tudi prava muzikalka, saj je nastopila in nastopa v številnih muzikalih (Čudežno drevo, Uscana vas, Cvetje v jeseni, Mamma Mia!, Veronika Deseniška, Vesna, Druščina, Kure). Njene ostale aktivnosti vključujejo posojanje glasov raznim risanim junakom, koncertiranje, gledališko udejstvovanje, vodenje prireditev in televizijskih oddaj, moderiranje, animiranje, pisanje scenarijev po naročilu ter podobne vragolije. Trenutno nastopa v vlogi Profesionalke v pop-rock muzikalu Povodni mož.

Datum

Nov 25 2022
Končan dogodek!

Čas

13:00 - 13:45

Lokacija

Gospodarsko razstavišče
Kategorija

Organizator

Založba Primus