Nezemljani živijo med nami

Realen, prizemljen in hkrati globoko zavesten pogled na življenje je odlika Marjana Ogorevca, ki raziskuje življenje in njegove čudeže. Časi, ki smo jim priča so polni točno tistega, kar nam najmanj koristi. Občutka, da smo žrtev, občutka, da ne moremo ničesar spremeniti.
Pa v resnici lahko kaj spremenimo?

Tokratni pogovor se bo odvijal z začetkom prihoda prvih nezemljanov na naš planet, kot je to zapisano v knjigah Stare zaveze ter pozneje prihod avatarjev, glasbenikov, znanstvenikov … Nezemljani, ki danes živijo med nami in njihove težave s prilagajanjem ter posebne sposobnosti, ki jih imajo. V nadaljevanju pa kako si lahko pomagajo sami in kako jim lahko pomagajo terapevti.

Sodeluje: Marjan Ogorevc – bioterapevt, atletski trener, avtor knjig, kolumn in člankov, strokovni vodja in predavatelj v šoli za bioterapevte, ki temelji na karmični diagnostiki, že več kot 30 let proučuje alternativne načine zdravljenja. Nenehno se izobražuje in raziskuje poti osebnostne ter duhovne rasti.

Moderira: Zvezdana Mlakar – ustvarjalka, raziskovalka življenja, ki skozi pogovore odkriva čudovito moč sočutja, razumevanja, širine človeške duše.

Datum

Nov 27 2022
Končan dogodek!

Čas

11:00 - 11:45

Lokacija

Gospodarsko razstavišče
Kategorija

Organizator

Založba Primus