Šole

Knjigosled ponovno vabi na knjižni sejem učence in dijake ter njihove mentorje, da si izberejo štiri postaje in se pobliže spoznajo s knjižnim sejmom, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču med 22. in 27. novembrom.

Prijavljeno skupino bomo pričakali na informativni točki pri vhodu na razstavišče. Odpeljali vas bomo do izbranih postaj, kjer bodo organizirana vodstva. Na vsaki postaji se boste zadržali 5–10 minut. V približno štiridesetih minutah boste tako dobili širši vpogled v sejemsko ponudbo, ki pa ne zajema štirih odrov z mnogimi dogodki, na katerih boste lahko prisostvovali ves čas sejma. Srečali se boste s pisatelji, pesniki, prevajalci, založniki … in še mnogimi drugimi akterji, ki krojijo založniško krajino in so nepogrešljivi pri izdaji knjig.

Postaje:

RAZSTAVA ILUSTRACIJ, STRIPOVSKA RAZSTAVA, ŠPANSKA RAZSTAVA 50 PROTI 50, V POKLON BORISU PAHORJU, FOTOCONA, ZALOŽBA SE PREDSTAVI, LJUBLJANA, UNESCOVO MESTO LITERATURE

Vabljeni, da z nami preživite kakovosten čas med knjigami in njihovimi zgodbami.

Šolske skupine se na knjižni sejem lahko z mestnim avtobusom pripeljete zastonj. Za obisk sejma z LPP mestnim prometom izpolnite prijavnico za brezplačno LPP vozovnico. Prijavnico izpolnite samo enkrat. Namesto imena vpišite šolo in razred.